Despre noi

Lansat dintr-o pasiune autentica pentru oftalmologie si optometrie, Medical Optik este un spatiu care integreaza deopotriva optica medicala si consultanta estetica.

La Medical Optik clientii ne devin repede foarte apropiati. E probabil semnul ca afacerea noastra s-a construit in mod autentic in jurul asteptarilor: servicii de medicina oftalmologica, interpretare a retetelor, selectia ramelor de ochelari in functie de imperativele estetice si, evident oferte calibrate pentru bugetul fiecarui client in parte. Totul se intampla sub acelasi acoperis, cu suportul unor specialisti de tinuta.

SANATATE

Punem pret pe importanta sanatatii clientilor si de aceea lucram cu medici primari oftalmologi care se bucura de o cariera remarcabila. Mii de pacienti le-au trecut pragul. Fiecare dintre cerintele lor si-a gasit rezolvarea cu stiinta si caldura oferita de oftalmologii nostri. Atunci cand interventiile chirurgicale au fost imperative, nu ne-am abandonat pacientii. Dimpotriva, parteneriatul cu Vision Clinic s-a dovedit solutia perfecta.

STARE BUNA

La Medical Optik am facut din "Good Mood" un mod de viata. Indiferent ca vii la o consultatie oftalmologica sau vrei doar sa-ti cumperi o pereche de ochelari de soare care sa-ti valorizeze temperamentul, aici ai parte de empatie si de caldura. Nu stim cum esti cand ne treci pragul, dar stim cum stau lucrurile cand pleci de la noi pentru ca ti-am oferit servicii impecabile si-o doza consistenta de energie pozitiva.

PERSONALITATE

Noi credem ca ochelarii au si dau personalitate purtatorului. E si motivul pentru care, la Medical Optik, nu avem vanzatori de rame, ci consultanti cu o vocatie estetica. Tu spui ce-ti doresti sa transmiti prin noul tau look si care iti este bugetul. Ei vor sti de fiecare data sa-ti ofere optiuni inspirate, care sa-ti confirme orizontul de asteptare. Ramele de ochelari sunt o declaratie de stil. Suntem singurul spatiu care face din consultanta estetica o misiune asumata.
Pretul personalitatii?
Pana acum v-am povestit ce facem la Medical Optik. E ceva ce nu facem? Probabil ca da. Nu lucram niciodata la kilogram. Avem un magazin multi-brand, pentru ca diversitatea este importanta . Dar intelegem ca fiecare client e unic si ca merita un tratament similar. Asa ca pe intreg parcursul colaborarii cu noi, abordarea e strict personala.

MISIUNE / CREDO

Din respect pentru client si timpul lui oferim intr-o stilstica specifica setul complet de servicii optice - de la cele medicale, de consult, interpretare a retetelor si prelucrare a lentilei, pana la cele de consultanta in selectia si achizitionarea ramelor.

Competenta dublata de empatie fac parte din ADN-ul nostru. E si motivul pentru care abordam cu aceeasi minutie zona medicala si zona de consultanta estetica. Pentru ca aici nu vindem rame, ci valorizam personalitati, sub pretextul lor. Talentul selectiei ochelarilor, in functie de temperamentul si aspiratiile clientilor, e marele atribut al consultantilor nostri si unul dintre elementele care ne fac unici.

Cum lucram in 7 pasi simpli?


Te afli in fata unei provocari de optica, fie ea medicala sau estetica? Uite cum lucram noi si de ce e cel mai simplu pentru tine sa ne treci pragul.
1. Te intampinam si, daca ai vreme, bem si-un ceai impreuna.
2. Intelegem si descoperim impreuna care iti sunt nevoile (medicale / estetice / ambele).
3. Urmeaza consultatia oftalmologica in cazul in care nu ai deja o reteta.
4. Medicul nostru iti recomanda cea mai buna solutie pentru problema ta.
5. Dupa ce reglam problema de optica medicala, urmeaza consilierea cu privire la partea de estetica.
6. Montajul propriu zis al ochelarului.
7. Descoperi ca problema ta a avut nu doar solutie, ci si ca rezultatul rezolvarii ei ti-a facut chipul mai interesant si ziua mai frumoasa.


Viziteaza-ne
Programeaza-te pentru un consult oftalmologic