MAUI JIM

Ochelari de soare Maui Jim

Cum a inceput totul

Maui Jim, in prezent compania cu cea mai mare crestere din lume in materie de ochelari polarizati premium, a pornit in 1980 ca o companie mica ce vindea ochelari de soare pe plaja in Lahaina, Hawaii. Anticipand nevoia de tehnologie care sa combata lumina puternica si radiatiile UV daunatoare, dar in acelasi timp sa redea si culorile naturale ale insulei,  Maui Jim a gandit revolutionara lentila "PolarizedPlus®". Noua tehnologie a fost introdusa in 7 noi modele de ochelari, colectia fiind denumita "Classic Collection". Incepand cu acestea incet incet s-a construit un cult al ochelarului "Maui Jim".

 

Repere de inalta performanta

De-a lungul anilor, Maui Jim a continuat sa ofere clientilor sai elemente de design de inalta performanta.In 2004, tehnologia patentata "PolarizedPlus2®" a revolutionat piata ochelarilor de soare oferind tratamente de redare cat mai clara a culorilor, care reprezentau o adevarata incantare pentru ochiul purtatorilor.

In 2006 a fost inaugurata o unitate de productie si cercetare de peste 2000 mp pentru a asigura continuitatea calitatii si a inovatiei "Maui Jim". Un an mai tarziu au fost introdusi "MauiReaders®" (ochelari de citit), iar in 2008 au fost lansati "MauiPassport™", oferind campuri vizuale largi si acuitate vizuala excelenta clientilor ce au nevoie de ochelari cu dioptrii. 

In acelasi an, noile lentile "MauiHT™" au fost lansate, lentile ce aveau ca principala caracteristica, claritate in conditii de lumina difuza, sau in spatii intunecate.

"IT'S ALL ABOUT THE VIEW"

"Spiritul Aloha" sta la baza filosofiei "Maui Jim". Familia "Maui Jim" isi exploreaza continuu pasiunea de a crea cei mai buni ochelari de soare din lume pentru ca, principala dorinta a acestora este ca la sfaristul zilei clientul sa se bucure de vederea cea mai buna a lumii inconjuratoare, indiferent de mediul din care provine. 
Aloha, dragi prieteni!

Incepand cu anul 2015 Maui Jim devine partener al forului mondial de tenis masculin (ATP), parteneriat in care celebrul brand devine "Ochelarul oficial" al ATP World Tour.
In urma angajamentului semnat pe 3 ani, Maui Jim devine furnizorul oficial de ochelari al ATP, beneficiind de drepturi de marketing la nivel global precum prezenta la 12 turnee de tenis din 9 tari de pe intreg mapamondul, permitand brandului hawaian sa intre in contact cu fanii tenisului din intreaga lume. In urma acestei intelegeri, Maui Jim va furniza produse tuturor oficialilor ATP.

Laurent Delanney, Director Comercial al ATP World Tour declara "Ochelarii de soare Maui Jim ofera confort si protectie de neegalat in mediul exterior la expunerea la soare. Avand un total de 46 de turnee ce se joaca in aer liber, parteneriatul va permite oficialilor ATP sa poarte produsele necesare pentru a performa la cel mai inalt nivel".

Martijn van Eerde, Director de Marketing "Maui Jim Europe" avea sa declare "Suntem incantati ca ne-am unit fortele cu ATP-ul, in situatia in care tenisul este unul din sporturile cele mai potrivite pentru a purta produsele noastre. Pentru noi este o piatra de temelie, o expansiune a implicarii Maui Jim in tenis. De-a lungul anilor foarte multi jucatori, antrenori si arbitri au descoperit beneficiile lentilei "PolarizedPlus2® pentru a-si imbunatati vizibilitatea in timpul meciurilor sau antrenamentelor. Acest parterneriat cu ATP-ul era un pas ce trebuia facut in mod natural."

Printre ambasadorii brandului se numara sportivi de inalta performanta, iar din randul sportului alb ii avem pe David Ferrer, Benoît Paire, Philipp Kohlschreiber si jucatoarea Martina Hingis."

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.