ALAIN MIKLI

Ochelari de vedere Alain Mikli

Alain Mikli a dat intotdeauna frau liber pasiunii sale pentru lumina si se entuziasmeaza asupra viziunii sale in privinta ochelarilor.  In toata lumea, Mikli este respectat ca fiind cel mai influent designer de ochelari.

Inca din 1978, si-a aratat priceperea ca un fin tehnician, optician, si o minte creativa. Priceperea sa seteaza un permanent contrast intre practic si extravagant, tehnic si stilat, precis si entuziasmant.

Alain Mikli este un brand revitalizat constant de imaginatia si stilul sau fara limite. Isi exploreaza continu propriul principiu asupra evolutiei ochelarului si in acelsi timp foloseste unele dintre cele mai pretioase materiale disponibile. Plasticul folosit este acetat de la faimoasa fabrica Mazzuchelli, in timp ce modelele si culorile folosite sunt exclusive si apartin doar celebrului designer. Acest material superb  ofera culori vibrante, confort si durabilitate. Titanul folosit in productia ramelor este din nou ce cea mai buna si pura calitate, este produs in Japonia, si nici o cheltuiala nu este evitata atunci cand vine vorba de producerea pieselor usoare, colorate si rezistente in colectiile sale.

 

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.