AZZARO

Ochelari de vedere Azzaro

Casa de moda "Azzaro" a fost creata dupa imaginea fondatorului sau , Loris Azzaro, un sicilian nascut in Tunisia. Acesta a devenit celebru dupa ce realizat creatii pentru Brigitte Bardot, Sophia Loren sau Ursula Andress. Dintre celebritatile contemporane ce au purtat creatiile sale putem enumera pe January Jones, Penelope Cruz, Anne Hathaway sau Eva Longoria.

Tesaturi fluide, vibrante si culori clare precum Albastru Mediteraneean, verde sau alb sunt caracteristicile nemuritoare ale casei Azzaro. 
Un brand insorit si hedonistic ce emana senzualitate, seductie si eleganta sunt imaginea lasata mostenire de brandul Azzaro, rezultand din relatia dintre fiinta umana si libertate, libertarea mintii si a trupului ce au marcat anii '70, un deceniu fara restrictii unde moda avangardista si fotografia celebrau goliciunea.

Mai presus de moda, Azzaro a implementat un stil de viata chic, monden, sinonim cu luxul din ziua de astazi. Arta trairii a dat nastere puternicului brand, pe de o parte reprezentat printr-o variatie increzatoare de miresme barbatesti, dar si de piese vestimentare, iar pe de alta parte reprezentat de splendida moda feminina si de miresmele infloritoare ale acesteia.
Creatiile vestimentare si parfumurile Azzaro au fost urmate de linia de rame de ochelari, care in 2007 a celebrat 30 de ani de la lansarea primei colectii.

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.