BOTTEGA VENETA

Ochelari de vedere Bottega Veneta

Discretie, calitate si mestesug de neintrecut – Bottega Veneta a redefinit luxul inca de la fondarea companiei in regiunea Veneto, Italia in 1966. Cufundati in traditiile mestesugarilor italieni, artizanii casei creeaza cu o atentie asupra detallilor nemaintalnita, precizie inalta si si un perfectionism dus la extrem. In atelierul Bottega Veneta situate intr-o vila din secolul XVIII din Montebello Vicentino, maestrii mestesugari transforma prelucrarea pieii in arta pura.

Bottega Veneta a evoluat de la o casa ce producea accesorii din piele la un brand complet de lifestyle extinzand gama de produse la bijuterii, ochelari, piese de mobilier si multe altele.

Celebra casa italiana creeaza ochelari cu un design atemporal, elegant si autentic atat pentru femei cat si pentru barbate. Colectia de ochelari este manufacturata in Italia si Japonia pentru a garanta calitate fara compromisuri si frumusete indelungata. Procesul de manufacturare imbina procedee traditionale cu metode de productie moderne rezultand un mestesug desavarsit cu niste elemente decorative unice.

 

 

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.