GIORGIO ARMANI

Ochelari de vedere Giorgio Armani

Fiecare zi din vietile noastre capteaza mii de imagini. Memoram emotii, senzatii, perceptii, fragmente din viata de zi cu zi, oriunde si la oricand. Momente ale vietii trecand prin fata ochilor nostri sunt captivate prin ramele iconice alese de fiecare persoana, in functie de unicitatea si frumusetea fiecarui personaj in parte.

Noua campanie Giorgio Armani, "Frames of Life" povesteste viata a 5 pesonaje, diferite in origine, cultura si emotii. Este vorba de oameni simpli cu o viata la fel de simpla, oameni ce isi imagineaza, viseaza si spera in fiecare zi. Cinci personaje unice ce descriu "rama vietii lor", intr-o maniera autentica si spontana: "Kelly si relatia lui cu Italia"; "Ana ce a crescut in apropierea padurilor inghetate din Finalda", "Melodie, ce pastreaza in suflet culorile Martinicai"; "Maximiliano si originile sale pe pamanturile din Argentina"; "Maaya si farmecul oriental al Japoniei".

Colectia "Frames of Life" este dedicata acelor caractere speciale si acelora care vor sa vada lumea cu inima si sufletul, nu doar cu ajutorul ochilor, deoarce ochelarii sunt o modalitate de a captura o succesiune de momente unice ale vietii noastre.

 "Frames of Life" este o colectie de modele exclusiviste impodobite cu detalii iconice, fabricate din materiale ultra usoare si avansate din punct de vedere tehnologic, creand un stil atemporal.

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.