OAKLEY

Ochelari de vedere Oakley

Povestea Oakley incepe in 1975 cand James Jannard a pornit afacerea intr-un garaj cu o investitie initiala de doar 300 $.

Numele Oakley provine dintr-o combinatie de denumiri "Oakland" si "Berkeley", 2 orase din California pe care Jannard obisnuia sa le viziteze in copilarie. Jannard a inceput prin a vinde asa-numitul "Grip Oakley" la evenimente de motocross. Grip-urile sale pentru motociclete erau total diferite fata de ce se gasea pe piata la momentul respectiv, folosind un material patentat de Jannard, denumit "Unobtanium". Acest material inca se foloseste pentru prinderile de pe urechi ale bratelor ochelarilor Oakley, dar si pentru saua nazala a unora dintre modelele Oakley. 

Oakley a continuat sa produca placute de inmatriculare, manusi, grip-uri, protectii si ochelari pentru pasionatii de BMX si motocross.

In 1980Jannard lanseaza o pereche de ochelari de protectie denumiti "O-frame". Avand logo-ul pe banda de prindere, brandul incepe sa castige increderea si recunoastere in industria sportului.

In 1983Oakley a inceput sa vanda ochelari de ski. Prima pereche de ochelari de soare Oakley, "Factory Pilot Eyeshades" a fost lansata in 1984, urmati in 1985 de modelul "Oakley Frogskin", un ochelar de soare casual ce era produs in Japonia.

In 2012Oakley devine sponsor al Echipei Olimpice a Statelor Unite ale Americii.

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro completeaza formularul de contact sau programeaza-te pentru un consult oftalmologic.