ROBERTO CAVALLI

Ochelari de vedere Roberto Cavalli

Roberto Cavalli s-a nascut in Italia in 1940. Familia sa era una modesta, insa cu puternice influente artistice, bunicul sau fiind pictor impresionist iar bunica sa croitoreasa.

Cavalli si-a inceput cariera in timpul studentiei, creatia sa initiala fiind aceea de a realiza imprimeuri pe materiale din piele fina. Aceasta s-a datorat cunostiintelor sale despre prelucrarea materialelor si dar si a experimentarii continue prin diverse tehnologii. Roberto Cavalli si-a patentat procedura de imprimare pe diverse tipuri de piele.

De-a lungul a urmatorii 10 ani ai carierei sale a lucrate pe panze tesute la masina, ceea ce presupunea tesutul a diverse bucati de piele, creand adevarate opere de arta.

Anii '70 au reprezentat debutul si recunoasterea sa ca unul dintre cei mai buni designeri ai vremii.

In 1972, la prezentarea colectiei sale in Camera Alba a Palatului din Florenta, s-a declansat o adevarata revolta datorita materialelor alcatuite din combinatii de piele cu denim ce nu erau foarte agreate la vremea respectiva. In ciuda acestui aspect Cavalli nu s-a lasat ingenuncheat si si-a continuat proiectele pentru a demonstra contrariul celor ce l-au criticat. In anii '90 Roberto Cavalli impreuna cu sotia sa Eva Duringer au pus in scena o revenire grandioasa a brandului, prezentarea colectiei respective avand loc in cadrul expozitiei "Milano Collezioni".

Sindromul ochelarilor de soare

Ochelarul de soare a devenit cel mai reprezentativ accesoriu al brandului Roberto Cavalli, acesta devenind unul dintre cele mai importante branduri din domeniu la nivel mondial. Culorile si designul distincte le ofera o particularitate aparte, ce se deosebeste de alte branduri de ochelari. Inovatia continua a mentinut Roberto Cavalii la cele mai inalte standarde prin aducerea de noi imprimeuri si modele pe bratele ochelarilor.

Dintre celebritatile ce au ales sa poarte ochelarii semnati de Roberto Cavalli putem enumera pe Britney Spears, Kim Kardashian, Rihanna sau Beyoncé.

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.