SILHOUETTE

Ochelari de vedere Silhouette

Silhouette a inceput cu o viziune in 1964 - "ochelarul ca un accesoriu" - si este acum lider mondial pe piata ochelarilor foarte usori.

Sub acest brand, cel mai usor ohelar din lume este produs in designuri individuale, continand cele mai bune materiale si ultimele tehnologii in domeniu.

Cu ajutorul "Titan Minimal Art", materialul din care sunt produse ramele fara contur, fara surub si fara balama, aceasta afacere de familie din Austria a revolutionat piata ochelarilor la nivel mondial.

Ramele Silhouette au fost purtate in peste 30 de misiuni in spatiu ale NASA, in tururi in jurul lumii alaturi de orchestra din Viena, dar si de catre nume importante in lumea show-bizului, a afacerilor sau in politica. Printre numele sonore ce au purtat sau poarta ramele Silhouete ii putem mentiona pe Patrick Dempsey sau Tom Cruise in filmul "Collateral"

In 1964 a fost lansata prima linie de ochelari Silhouette, iar in 2014 compania aniverseaza 50 de ani de la lansarea primei colectii.

Finisaje de top

Suprafetele definesc cum percepem, valorificam si folosim obiectele din jurul nostru. Suprafete speciale cu un incomparabil simt de profunzime sunt marturia atentiei pe care Silhouette o acorda look-ului, senzatiei  dar si experientei oferite purtatorului. 

Silhouette foloseste si isi imbunatateste continuu tehnici de productie precum galvanizarea sau anodizarea. A creat precedente prin imprumutarea tehnicilor avansate de aplicare a straturilor de vopsea din alte domenii, tehnici precum pulverizarea, ce au fost aduse in productia ramelor de ochelari.

Design

Designul, materialul, si nevoile individuale se imbina armonios in alcatuirea produsului finit, adaptat la nevoile purtatorului. Fiecare rama Silhouette evidentiaza stilul de viata al purtatorului.

Confort

Fie ca vorbim de compozitul din polymer de inalta tehnologie, SPX sau titanul pur, fiecare rama Silhouette este extrem de usoara si flexibila, perfecta pentru viata de zi cu zi. Usor ca o pana; Non-alergic; Extrem de rezistent - Toate acestea sunt caracteristicile reprezentative pentru Silhouette.

Calitate si inovatie 

Silhouette este caracterizat prin aplicarea titanului si a SPX-ului, proiectate de inginerii sai, facand acest brand lider incontestabil pe piata ochelarilor construiti din materiale de inalta tehnologie.

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.