SWAROVSKI

Ochelari de vedere Swarovski

Swarovski este lider mondial în fabricarea de cristale artificiale tăiate cu mare precizie, de pietre prețioase și pietre create artizanal. După cum principala caracteristică este multitudinea de fațete perfect șlefuite, cristalele Swarovski au intrat în istorie prin capacitatea de a căpăta diverse înfățișări și de a genera multiple ipostaze, devenind un element iconic al universului luxului contemporan, revoluţionând industria de bijuterii şi sistemul fashion, designul și artele spectacolului.

Colecția Swarovski Eyewear conține modele unice, inovatoare și sofisticate, ce se remarcă prin stilul rafinat și maxima atenție acordată fiecărui detaliu, evidențiind deopotrivă excelența, precizia și frumusețea celor mai renumite cristale din lume.

Ochelarii Swarovski se disting printr-o manufactură extrem de elaborată, prin materiale atent selectate, prin rezolvări stilistice proprii – pietre de cristal, stofa de cristal, fațetarea aleatorie, tehnica Pointiage și stilul Bold Baguette – în ton cu tradiția, spiritul de pionierat și vocabularul Swarovski Crystal, rezultatul final condensându-se într-o colecție fashionable, genială și distinctă deopotrivă.

Experiența de peste 120 de ani și tehnologiile actuale din domeniul prelucrării sticlei permit fiecărui cristal Swarovski să-și sporească strălucirea prin aplicarea unei foițe metalice în zona de contact a cristalului cu stratul suport din acetat de celuloză. Practic, adezivul de fixare umple spațiul creat prin diferența dintre unghiul propriu al cristalului (100°) și unghiul degajării din suport (90°).

Solicita o oferta la 0723.443.353, office@medicaloptik.ro sau completeaza formularul de contact.